ZZP’ers

Ondernemers worden aan het begin van het jaar door het uitreiken of toezenden van een aangiftebrief uitgenodigd tot het doen van aangifte. Het invullen van de aangifte inkomstenbelasting zal doorgaans kunnen plaatsvinden aan de hand van de boekhouding.

Ook als ZZP’er ontkomt u er niet aan. Iedere ZZP’er dient jaarlijks zijn of haar aangifte inkomstenbelasting in te dienen. Indien je als ZZP’er begint krijg je al met de belastingdienst te maken voordat je omzet draait. De Belastingdienst krijgt automatisch bericht van elke inschrijving in het Handelsregister. De overheid stimuleert ondernemerschap. Omdat je als ondernemer kosten maakt, kan je gebruikmaken van fiscale regelingen. Sterker nog, de fiscale regels voor ondernemers zijn behoorlijk aantrekkelijk. Je kan hierbij denken aan de zelfstandigenaftrek, startersaftrek, investeringsaftrek en MKB-winst vrijstelling.

Heb je hulp nodig bij het invullen van je aangifte, zie je op tegen het invullen van je aangifte of kost het je teveel tijd? ExtraVedette Tax Aangifte Services staat je hier graag in bij. Je geeft het hele proces rondom de aangifte uit handen waardoor je je volledig kunt focussen op het ondernemen. Ook met de vereiste boekhouding kan ik je eventueel goed op weg helpen.

ZZP’ers die emigreren uit Nederland of immigreren naar Nederland (expats) ben ik ook graag van dienst.

ExtraVedette Tax Aangifte Services verzorgt je aangifte inkomstenbelasting tegen een vooraf overeengekomen vast laag tarief.

Wil je vrijblijvend meer informatie over wat ExtraVedette Tax Aangifte Services voor je kan betekenen, neem dan gerust contact op via hester@extravedette.nl