Oprichtster

extravedette

H.P. Bedaux-Witsenburg

M +31(0)681476823
E hester@extravedette.nl

Opleiding: Fiscaal Recht, Universiteit Leiden
Lid van de NOB

Hester Bedaux-Witsenburg is de toegewijde en enige eigenaar van ExtraVedette Tax Aangifte Services. Ze werkte voor Cap Gemini, Arthur Andersen, Hertoghs juridische en fiscale adviseurs en last but not least Deloitte. Bij Deloitte, was ze 6 jaar een belastingadviseur in het Global Employer Services team van Amsterdam waar ze met veel plezier expat gerelateerde fiscale zaken behandelde op het gebied van de individuele aangiften inkomstenbelasting, 30%-regeling en advies- en immigratiediensten.

Hester mistte de communicatieve, commerciële en ondernemende elementen in haar vak. Ze maakte in 2008 een switch naar de werving en selectie. Als fiscaal specialist is ze voor Michael Page International aan de slag gegaan (3 jaar). Met ingang van 1 december 2011 is Hester als een gepassioneerde onafhankelijke recruiter werkzaam onder de naam ExtraVedette Recruitment en vanaf 1 januari 2013 heeft Hester de werving en selectie van fiscalisten uitgebreid met Aangifte Services voor particulieren en ZZP’ers.

Hester is getrouwd met Martijn en Belle is hun dochtertje van 3. Ze heeft een passie voor kite-surfen, skaten, zwemmen (ook met Belle), skiën, snowboarden en golfen.